Ser hidratant pentru scalp cu factori naturali + Acid Hialuronic, 60ml, The Ordinary

Ser hidratant pentru scalp cu factori naturali + Acid Hialuronic, 60ml, The Ordinary -  - THE ORDINARY
The Ordinary
P548489262

Ser pentru par cu Factori naturali de hidratare + Acid Hialuronic The Ordinary pentru scalp este un ser laptos care contine o combinatie de ingrediente care imita functia factorilor naturali de hidratare (NMF), precum si acid hialuronic (HA) si squalan care sunt produse in mod natural in piele.

[...]

Descriere: Ser hidratant pentru scalp cu factori naturali + Acid Hialuronic, 60ml, The Ordinary

Beneficii The Ordinary Ser pentru scalp cu Factori naturali de hidratare + Acid Hialuronic:

  • Cu utilizarea regulata, aceasta formula sustine hidratarea prin protectia barierei pielii scalpului.

Ingrediente The Ordinary Ser pentru scalp cu Factori naturali de hidratare + Acid Hialuronic:

Aqua (Water), Squalane, C12-13 Alkyl Glyceryl Hydrolyzed Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Glucose, Fructose, Sucrose, PCA, Sodium PCA, Zinc PCA, Magnesium PCA, Manganese PCA, Urea, Sodium Lactate, Lactic Acid, Hexyl Nicotinate, Lauryl Glucoside, Myristyl Glucoside, Polyglyceryl-6 Laurate, Isoceteth-20, Dextrin, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Mod de utilizare The Ordinary Ser pentru scalp cu Factori naturali de hidratare + Acid Hialuronic:

Scutura bine inainte de folosire. Aplicati si masati bine cateva picaturi pe scalpul curat si uscat o data pe zi, ideal la culcare. Aceasta formula este un serum care se lasa sa actioneze peste noapte. Nu spalati parul sau scalpul dupa aplicare.

Precautii / Atentionari The Ordinary Ser pentru scalp cu Factori naturali de hidratare + Acid Hialuronic:

Numai pentru utilizare externa. A se evita contactul cu ochii si gura. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul. Nu utilizati pe tenul sensibilizat, care prezinta piele deteriorata sau cu iritatii. Este recomandat, ca la prima utilizare sa efectuati un test alergologic cutanat.
Datorita angajamentului constant fata de inovare si disponibilitatea materiilor prime din cauza situatiei actuale, pot aparea usoare modificari in procentele si/sau nomenclatura ingredientelor si, in consecinta, INCI-urile pot varia in functie de lotul de fabricatie. Cu toate acestea, calitatea, eficacitatea si performanta produsului sunt revizuite la fiecare fabricatie, ca parte a angajamentului producatorului fata de produse cosmetice de inalta calitate. Cea mai recenta si actualizata versiune a listei de ingrediente va fi intotdeauna pe ambalajul produsului."



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review