Seboradin Sampon Sensitive, 200ml

Seboradin Sampon Sensitive, 200ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - SEBORADIN
Seboradin
P479848026
Seboradin Sensitive Șampon, 200 ml RECOMANDĂRI: Păr delicat, subțire, scalp sensibil, atopic, predispus la iritații. Pentru femei și bărbați. Tratament recomandat în cazul intoleranț [...]

Descriere: Seboradin Sampon Sensitive, 200ml

Seboradin Sensitive Șampon, 200 ml

RECOMANDĂRI: Păr delicat, subțire, scalp sensibil, atopic, predispus la iritații. Pentru femei și bărbați. Tratament recomandat în cazul intoleranței pielii la SLS și SLES.

EFECTE: Tratamentul calmează eficient iritațiile, hidratează părul și scalpul, reduce roșeața, exfolierea și mâncărimea scalpului.

Hipersensibilitatea scalpului se manifestă prin: senzație de tensionare a scalpului, roșeață, mâncărime sau fisurare locală a pielii. Scalpul sensibil necesită o îngrijire de excepție, de aceea trebuie folosite preparate cu efect delicat: hidratant, calmant, care vor restabili bariera naturală de protecție a scalpului. Pielea sensibilă este foarte delicată și deseori însoțită de problema atopiei. În cazul hipersensibilității, pielea suferă mai ușor reacții alergice, iritații locale, iar procesul de regenerare se prelungește. Acest lucru este influențat, printre altele, de pH-ul necorespunzător al pielii.

Datorită aplicării tratamentului Seboradin Sensitive, pielea își recapătă pH-ul corespunzător, iar reconstruirea barierei epidermei se activează datorită stimulării auto-reparării naturale a scalpului deteriorat.

Seboradin Sensitive nivelează toate simptomele de hipersensibilitate a pielii prin calmarea iritațiilor, eliminarea roșeții, mâncărimii și disconfortului.

• Formula delicată și ușoară a tratamentului nu irită și nu usucă pielea capului.

• Extractul din musal negru accelerează regenerarea pielii deteriorate și ajută la menținerea unei hidratări corespunzătoare.

• Complexul de aminoacizi este un cocktail nutritiv pentru păr, care îi întărește structura, adaugă strălucire, moliciune și un aspect sănătos.

• Arginina are proprietăți antiinflamatorii.

• Sodium PCA și glicerina hidratează, leagă și rețin apa în epidermă.

Nu conține: SLS, SLES, parabeni, silicon, alergeni, sare, coloranți artificiali.

Eficacitate confirmată de un laborator de cercetare specializat independent - un test de autoevaluare a fost efectuat sub control dermatologic.

* Testat pe un grup de 50 de persoane.

INGREDIENTE: Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Glycerin, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Caprylyl Glycol, DMDM Hydantoin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Curculigo Orchioides Root Extract, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Parfum, Caprylhydroxamic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.

UTILIZARE: Se aplică pe părul umed, se întinde și se masează pe scalp și păr. Se lasă 2-3 minute, se clătește și se repetă. Pentru utilizare zilnică.

Folosirea regulată a șamponului și balsamului Seboradin Sensitive ameliorează starea pielii sensibile, calmează, diminuează tendința de iritație, elimină mâncărimea scalpului, hrănește și hidratează profund părul




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review