Seboradin FitoCell Masca par anticadere, 150ml

Seboradin FitoCell Masca par anticadere, 150ml -  - SEBORADIN
Seboradin
P479848034
Seboradin Fitocell Mască, 150 ml RECOMANDĂRI: Păr slab, cu tendință de cădere și rărit, păr ce necesită întărire și hrănire. Tratamentul cu celule [...]

Descriere: Seboradin FitoCell Masca par anticadere, 150ml

Seboradin Fitocell Mască, 150 ml

RECOMANDĂRI: Păr slab, cu tendință de cădere și rărit, păr ce necesită întărire și hrănire. Tratamentul cu celule stem vegetale stimulează creșterea din nou a părului. Pentru fiecare tip de păr.

EFECTE: Prin utilizarea tratamentului complet, părul devine mai sănătos, mai puternic, mai gros și rezistent la deteriorare. Căderea părului se diminuează vizibil.

Forța celulelor stem vegetale în lupta cu căderea prematură a părului.

Ce sunt și cum acționează celulele stem?

Celulele stem reprezintă unicul tip de celule în organism, care au capacitatea de a se reînnoi. În tratamentul Seboradin FitoCell au fost utilizate celule stem inovatoare, din plante, PhytoCellTecTM Malus Domestica, provenite din măr elvețian. Testele științifice au constatat că influențează în condiții de siguranță și pozitiv celulele stem umane, întârziind procesul de îmbătrânire. Folosirea celulelor stem din plante în tratamentul pentru păr face ca acesta să devină bogat, gros, puternic, rezistent la deteriorare, să crească mai repede și să fie mai elastic.

Tratamentul întârzie și nivelează îmbătrânirea părului prin protejarea longevității celulelor stem umane aflate în foliculul de păr.

Produs de generație nouă, conține extract din celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica - stimulează creșterea părului, întârzie procesul de îmbătrânire al acestuia.

• Rădăcina de Cinchona întărește părul, reduce pierderea de apă și pierderea excesivă a părului. Este, de asemenea, sursă de inulină - un prebiotic natural, care menține microflora adecvată a scalpului.

• Uleiul de nuci din Brazilia este o sursă excelentă de vitamina F (EFA). Creează o barieră de protecție pentru lipidele din interiorul părului. Are proprietăți de reparare și reconstrucție.

• Proteinele din lapte de mătase îmbunătățesc aspectul foliculului de păr.

• Uleiul de argan hrănește și regenerează intens părul, reduce ruperea și previne vârfurile despicate.

• Datorită prezenței flavonoidelor, extractul de lemn dulce prezintă puternice proprietăți antioxidante și datorită glicirizinei, menține nivelul adecvat de hidratare al scalpului și părului.

• Extractul de Nasturtium întărește părul și-i îmbunătățește structura.

Părul devine strălucitor, are un aspect sănătos și este mai ușor de pieptănat. Este mai gros, mai puternic și mai rezistent la deteriorare. Căderea părului este redusă semnificativ.

INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Tropaeolum Majus Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Mel Extract, Cinchona Succirubra Bark Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Rhizoma/Root, Rose Extract, Cichorium Intybus (Chicory) Leaf Extract, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Menthol, Biotin, D-Panthenol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hydrolyzed Silk, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Xylitol, Caprylic Acid, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Menthol, Biotin, Retinyl Palmitate**, Parfum, Jojoba (Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil), Argania Spinosa Kernel Oil, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-Diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha Isomethyl Ionone.

UTILIZARE: Aplicați masca pe părul spălat anterior cu șampon Seboradin FitoCell, întindeți și masați scalpul și părul. Lăsați-l să acționeze timp de aproximativ 5 minute, clătiți abundent cu apă caldă. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână. Nu încarcă părul. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea tratamentului complet cu șampon și ser Seboradin FitoCell.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review