Seboradin Balsam Regenerant, 200ml

Seboradin Balsam Regenerant, 200ml -  - SEBORADIN
Seboradin
P479848049
RECOMANDĂRI: Păr uscat, deteriorat de vopsire și coafare, îndreptare, uscare. Pentru femei și bărbați. EFECTE: Tratamentul conferă strălucire și netezime părului, vitalitate, elasticitate, îl [...]

Descriere: Seboradin Balsam Regenerant, 200ml


RECOMANDĂRI: Păr uscat, deteriorat de vopsire și coafare, îndreptare, uscare. Pentru femei și bărbați.

EFECTE: Tratamentul conferă strălucire și netezime părului, vitalitate, elasticitate, îl hidratează. Protejează împotriva radiațiilor UV și despicării vârfurilor firelor de păr. Balsamul împiedică electrizarea părului și facilitează pieptănarea. Părul este regenerat, hrănit, hidratat, strălucitor și moale, precum și rezistent la deteriorări.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

Conține rădăcină de ginseng, care stimulează regenerarea părului, hrănește, energizează și oxigenează pielea capului și părul. Uleiul de ricin și uleiul de jojoba hidratează și hrănesc părul, făcându-l neted și strălucitor pe toată lungimea lui. Extractul de urzică neagră întărește părul și previne ruperea acestuia. Produsul conține antioxidanți naturali prezenți în extracte din plante.

INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Collagen, Cetrimonium Chloride, Panax Ginseng Root Extract, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Alcohol Denat., Raphanus Sativus Root Extract, Parfum, Ricinus Communis Seed Oil, Simondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, CI 15985.

UTILIZARE: Aplicați balsamul pe părul spălat cu un șampon SEBORADIN selectat în funcție de tipul scalpului, întindeți și masați în păr. Clătiți după 3-5 minute. Pentru utilizare zilnică. Nu îngreunează firul de păr. Balsamul se selectează în funcție de tipul firului de păr.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review