Seboradin Balsam Dark pentru par inchis la culoare, 200ml

P479848047
Seboradin Balsam Dark pentru par inchis la culoare, 200ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - SEBORADIN
Seboradin
Seboradin Balsam Dark Hair pentru păr închis la culoare, 200 ml RECOMANDĂRI: Păr normal, închis la culoare sau vopsit în culoare închisă, cu tendință de cădere. [...]

Seboradin Balsam Dark pentru par inchis la culoare, 200ml

Seboradin Balsam Dark Hair pentru păr închis la culoare, 200 ml

RECOMANDĂRI: Păr normal, închis la culoare sau vopsit în culoare închisă, cu tendință de cădere. Pentru femei și bărbați.

Conține clorofilă, care intensifică culoarea părului închis la culoare și servește drept filtru UV natural. Kerosenul cosmetic și colagenul hidratează și redau elasticitatea și catifelarea naturală a părului. Extractul de urzică întărește părul și previne îngrășarea acestuia. Produsul conține vitaminele A* și E, precum și antioxidanți naturali prezenți în extractele din plante, care împiedică formarea radicalilor liberi. Părul își mărește volumul și devine mai elastic. Este regenerat, hrănit, hidratat, strălucitor și ușor de coafat. Balsamul facilitează pieptănarea și previne electrizarea părului.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Collagen, Cetrimonium Chloride, Urtica Dioica Extract, Alcohol Denat., Behentrimonium Chloride, Chitosan Glycolate, Glycolic Acid, Isopropyl Alcohol, C11-C12 Isoparaffin, Pinus Silvestris Oil, Limonene, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate*, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Citric Acid, (Cu-Chlorofilina) CI 75810, Sodium Hydroxide, Parfum, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Linalool, CI 19140, CI 42051.

UTILIZARE: Aplicați balsamul pe părul spălat anterior cu un șampon SEBORADIN selectat în funcție de tipul scalpului, întindeți și masați în păr. Clătiți după 3-5 minute. Pentru utilizare zilnică. Nu îngreunează firul de păr. Balsamul se alege în funcție de tipul firului de păr.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review