Sampon Uscat Frottee 200 ml

Sampon Uscat Frottee  200 ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - FARA
Fara
P459791969
Samponul uscat Frottee Swiss O Par este ideal pentru spalarea uscata a parului intre doua spalari obisnuite. Coafura se va pastra si va fi reamprospatata de la baza, cu volum. [...]

Descriere: Sampon Uscat Frottee 200 ml

Samponul uscat Frottee Swiss O Par este ideal pentru spalarea uscata a parului intre doua spalari obisnuite. Coafura se va pastra si va fi reamprospatata de la baza, cu volum. Samponul uscat Frotee elimina grasimea de firul de par , oferind volum. Nu asteptati pana ce parul va fi din nou gras, folositi sampon uscat in cantitati mici si mai des. Periati bine parul, de la o distanta de cca 20 cm pulverizati usor si uniform suvita cu suvita tot parul si apoi lasati sa se usuce putin recomandat 2 minute Ulterior parul va fi sters cu prosopul si periat cu atentie eliminati eventualele resturi de pulbere cu ajutorul uscatorului de par.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review