Sampon sebum control Gerovital TratamentExpert, 250 ml, Farmec

  • -5%
Sampon sebum control Gerovital TratamentExpert, 250 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/SPALARE-SI-INGRIJIRE - GEROVITAL
Gerovital
I5107
Ingrijirea parului gras este o sarcina zilnica care necesita timp, pentru ca, din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar si neingrijit. Noile formulari Sebum Control
Se incarca ofertele...

Descriere Sampon sebum control Gerovital TratamentExpert, 250 ml, Farmec

Ingrijirea parului gras este o sarcina zilnica care necesita timp, pentru ca, din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar si neingrijit.
Noile formulari Sebum Control de la Gerovital vor normaliza secretia glandelor sebacee, marindu-se intervalul intre spalari.
Sebaryl si Bio-Capigen - complexe care regleaza secretia glandelor sebacee si asigura elementele nutritive pentru cresterea unui par sanatos.
Mod de utilizare:
Se recomanda utilizarea lui sistematica, prin samponare de doua ori, o data la 4-5 zile.
Prezentare: 250 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.