Sampon scalp sensibil Alpecin Sensitive S1, 250ml, DR WOLFF

Sampon scalp sensibil Alpecin Sensitive S1, 250ml, DR WOLFF - SPALARE-SI-INGRIJIRE - ALPECIN
Alpecin
P479852305

Șampon pentru pielea sensibilă a capului. Care dintre șampoanele Alpecin se recomandă în cazul unui scalp uscat, cu prurit? Alpecin S1. Acesta este un șampon deosebit de blând, ideal pentru îngrijirea zilnică a pielii sensibile și ușor iritabile a capului. Alantoina protejează în mod natural împotriva mâncărimii și inflamației, în timp ce pantenolul are un efect hidratant. Surfactanții pe bază de aminoacizi curăță delicat părul și scalpul fără a-l irita. 

[...]

Descriere: Sampon scalp sensibil Alpecin Sensitive S1, 250ml, DR WOLFF

Șampon pentru pielea sensibilă a capului. Care dintre șampoanele Alpecin se recomandă în cazul unui scalp uscat, cu prurit? Alpecin S1. Acesta este un șampon deosebit de blând, ideal pentru îngrijirea zilnică a pielii sensibile și ușor iritabile a capului. Alantoina protejează în mod natural împotriva mâncărimii și inflamației, în timp ce pantenolul are un efect hidratant. Surfactanții pe bază de aminoacizi curăță delicat părul și scalpul fără a-l irita. Activii din șampon ajută scalpul să-și mențină și să-și stabilizeze propria funcție de barieră. Protejează rădăcinile și întărește firele de păr.

Mod de utilizare:

  • Alpecin Sensitive Shampoo S1 este recomandat pentru utilizare zilnică.
  • Utilizarea periodică îmbunătățește apărarea naturală proprie a pielii capului, fapt care conferă scalpului o protecţie sporită împotriva influențelor nocive ale mediului.
  • Alpecin S1 reduce senzația de uscăciune și de “piele care ține” la nivelul pielii capului.

Ingrediente:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-3 Distearate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG -200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Panthenol, Parfum, Citric Acid, Sodium Citrate, PEG -7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Allantoin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Caffeine, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Methylparaben, Propylparaben.

Prezentare:
250 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review