Sampon Head&Shoulders Extra Volume, 200ml

Sampon Head&Shoulders Extra Volume, 200ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - HEAD&SHOULDERS
P479847847

Samponul anti-matreata Extra Volume curata si hidrateaza parul, pentru un aspect mai sanatos si mai voluminos. Formula avansata Derma Pure combate in mod eficient ingrasarea, mancarimile si uscarea scalpului, eliminand matreata chiar inainte sa apara.

[...]

Descriere: Sampon Head&Shoulders Extra Volume, 200ml

  • Sampon anti-matreata Head&Shoulders Extra Volume pentru volum, 200 ml.
  • Uita de matreata. Ingrijire zi de zi pentru ca tu sa te bucuri de un scalp sanatos si un par frumos.
  • Formula cu Actizinc combate eficient cauza aparitiei matretii, pentru ca tu sa te bucuri de un scalp sanatos si un par frumos.
  • Samponul anti-matreata Extra Volume curata si hidrateaza parul, pentru un aspect mai sanatos si mai voluminos. Formula avansata Derma Pure combate in mod eficient ingrasarea, mancarimile si uscarea scalpului, eliminand matreata chiar inainte sa apara.
  • Samponul anti-matreata Extra Volume este conceput pentru a oferi un par mai puternic, hidratat in profunzime, pana la 100%, (par vizibil mai gros, coafura mai rezistenta, urme vizibile, folosire regulata).

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review