Sampon cu Musetel, 500ml, Krauterhof

P459791057
Sampon cu Musetel, 500ml, Krauterhof - SPALARE-SI-INGRIJIRE - ASAM BETRIEBS GMBH
Stralucire pentru par subtire si fin Sampon de ingrijire cu extract de musetel indicat pentru par normal, subtire si fin. Daca se utilizeaza regulat, acest sampon reda stralucire si o [...]

Sampon cu Musetel, 500ml, Krauterhof

Stralucire pentru par subtire si fin Sampon de ingrijire cu extract de musetel indicat pentru par normal, subtire si fin.

Daca se utilizeaza regulat, acest sampon reda stralucire si o noua vigoare parului.

Samponul are un pH prietenos cu pielea.

Prin continutul bogat in extract de musetel,samponul are o tripla actiune: intareste radacina firului de par,curata delicat si protjeaza parul pe toata lungimea sa activeaza circulatia sanguina la nivelul pielii capului prevenind formarea matretii. efectul de hranire al firului de par poate fi observat imediat folosit cu regularitate impiedica in totalitate formarea matretii,firul de par recapatandu-si astfel fermitatea ,supletea si vitalitatea.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review