Sampon pentru par fragil ArganPlus Jojoba, 40 ml, Farmec

Sampon pentru par fragil ArganPlus Jojoba, 40 ml, Farmec -  - FARMEC
Farmec
P438797535
Uleiul de Argan se obtine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru ingrijirea pielii, a parului si in [...]

Descriere: Sampon pentru par fragil ArganPlus Jojoba, 40 ml, Farmec

Uleiul de Argan se obtine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc.

De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru ingrijirea pielii, a parului si in dieta lor cotidiana.

Parul, supus zilnic actiunilor mecanice (pieptanare dura), chimice (vopsiri oxidative) si ale mediului (radiatii UV, uscari agresive la temperature inalte, poluanti) se deterioreaza, devine predispus la rupere si incalcire. Keratina, avand o afinitate deosebita fata de firul de par, reface suprafata distrusa si reda fermitatea si rezistenta la agresiunile cotidiene.

Uleiul de argan confera stralucire si elasticitate parului, previne despicarea varfurilor, lasandu-l matasos si usor de pieptanat.

Keratina hidrolizata: are o afinitate deosebita pentru firul de par reface keratina distrusa reda fermitatea si rezistenta firului de par confera stralucire firului de par de la radacina pana la varf



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review