Sampon Brusture si Urzica, 250ml, Tis

  • -7%
Sampon Brusture si Urzica, 250ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
P21201
Curata eficient parul si scalpul, confera stralucire firului de par si faciliteaza coafarea. Asocierea extractelor din plante (brusture, urzica, patlagina, Aloe Vera), cu D-pantenol si keratina confera samponului proprietati [...]

Descriere: Sampon Brusture si Urzica, 250ml, Tis

Curata eficient parul si scalpul, confera stralucire firului de par si faciliteaza coafarea. Asocierea extractelor din plante (brusture, urzica, patlagina, Aloe Vera), cu D-pantenol si keratina confera samponului proprietati hidratante si nutritive.

Samponul actioneaza impotriva secretiilor seboreice abundente, prevenind astfel formarea matretii. Produsul a fost special conceput pentru a degresa eficient firul de par.

Dupa spalare, parul devine mai stralucitor, mai rezistent, recapatandu-si elasticitatea si prospetimea naturala. Ingrediente: keratina, extracte din plante (brusture, urzica, patlagina, Aloe Vera), D-pantenol.

Utilizare:

-se aplica pe parul ud, se maseaza usor 2-3 minute, apoi se clateste cu apa calda din abundenta

Prezentare:

flacon x 250ml

Extractul din brusture este eficient in prevenirea si tratamentul caderii parului, inhiba secretiile seboreice abundente, tonifica radacina firului de par, calmeaza pruritul.

Extractul din urzica prezinta efect cicatrizant si astringent, stimuland cresterea firului de par.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review