Sampon Argan plus keratina, 40 ml, Farmec

Sampon Argan plus keratina, 40 ml, Farmec -  - FARMEC
Farmec
P548487635

Sampon pentru parul deteriorat prin agresiuni mecanice (tehnici de coafare si pieptanare dure), chimice (vopsire, decolorare) si ale mediului (radiatii UV, poluare), caruia ii ofera o curatare delicata si o ingrijire optima.

[...]

Descriere: Sampon Argan plus keratina, 40 ml, Farmec

Sampon Farmec Argan Plus cu Keratina, 40ml: sampon pentru parul deteriorat prin agresiuni mecanice (tehnici de coafare si pieptanare dure), chimice (vopsire, decolorare) si ale mediului (radiatii UV, poluare), caruia ii ofera o curatare delicata si o ingrijire optima. Contine keratina ce intareste parul fragil si reface zonele deteriorate, protejand fibra capilara si marindu-i rezistenta la actiunea nociva a factorilor externi. Uleiul de argan, bogat in vitamine, minerale si acizi grasi esentiali, hidrateaza si revitalizeaza parul, ii confera rezistenta si elasticitate, previne despicarea varfurilor si il lasa usor de pieptanat, neted, matasos si stralucitor.

Ingrediente:
ulei de argan, keratina

Aplicare:

se aplica pe parul umed, se maseaza usor parul si scalpul, apoi se clateste.

Tip par: Degradat.

Beneficiu: Hidratare, Nutritiv, Reparator, Curatare.

Prezentare: 40 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review