Revuele Ulei reparator pentru par cu uleiuri de Macadamia si Moringa, 30 ml

Revuele  Ulei reparator pentru par cu uleiuri de Macadamia si Moringa, 30 ml -  - REVUELE
Revuele
P548488555

Ulei cu textura lejera care nu incarca, oferind stralucire si vitalitate firului de par, protejan, in acelasi timp, varfurile. Uleiul de Moringa contine vitaminele  C, Е, B și acid oleic care lasa parul neted, sanatos si stimuleaza cresterea acestuia.

[...]

Descriere: Revuele Ulei reparator pentru par cu uleiuri de Macadamia si Moringa, 30 ml

REVUELE Ulei restructurant  pentru par - reface aspectul sanatos si luminos al firului de par. Imbogatit cu extract de Macadamia, Moringa si ulei din Seminte de Struguri acest ulei hraneste in profunzime, intarind firul de par de la radacina pana la varfuri. Ulei cu textura lejera care nu incarca, oferind stralucire si vitalitate firului de par, protejan, in acelasi timp, varfurile. Uleiul de Moringa contine vitaminele  C, Е, B și acid oleic care lasa parul neted, sanatos si stimuleaza cresterea acestuia. Uleiul din Seminte de Struguri stimuleaza cresterea parului, conferindu-i, in acelasi timp, catifelare si stralucire.

Ingrediente(INCI):
Caprylic/ Capric Triglyceride, Isohexadecane, Dimethicone, Vitis Vinifera Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate, BHT
Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Mod de utilizare:
Aplicați zilnic ușor pe părul umed, curat.

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review