Rene Furterer Sampon Tonucia Natural Filler, 200ml

P459820715
  • -7%
Rene Furterer Sampon Tonucia Natural Filler, 200ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.

Șampon pentru păr matur, fin.Cu complexul cimentrio și micro-proteine din grâu pentru a îngroșa vizibil firul de păr și un amestec energizant de uleiuri esențiale de portocală și lavandă, acest șampon revitalizant îmbunătățește rezistența, conferind volum și strălucire.

[...]

Rene Furterer Sampon Tonucia Natural Filler, 200ml

Șampon pentru păr matur, fin.

Cu complexul cimentrio și micro-proteine din grâu pentru a îngroșa vizibil firul de păr și un amestec energizant de uleiuri esențiale de portocală și lavandă, acest șampon revitalizant îmbunătățește rezistența, conferind volum și strălucire.

Proprietăți:
Formulat pentru părul fin sau lipsit de vitalitate. Micro-sferele de ulei esențial de portocală și de lavandă energizează scalpul. Complexul patentat cimentrio sporește vizibil densitatea firului de păr. Micro-proteinele de grâu îngroaşă vizibil fiecare şuviţă și umplu golurile din cuticulele firului de păr. Îmbunătățește volumul, netezimea și strălucirea.

Instrucțiuni de utilizare:
Aplicați pe scalpul și pe părul umed. Masați bine până când face spumă și clătiți.

Ingrediente:
WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, 1,2-HEXANEDIOL, INULIN, AMMONIUM LAURYL SULFATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, LAURYL BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AGAR, ALGIN, BENZOIC ACID, BHT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, FRAGRANCE, GLYCERIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS, GLYCOLIPIDS, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, IRON OXIDES, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, METHYLISOTHIAZOLINONE, PHENOXYETHANOL, PHOSPHOLIPIDS, POLYSORBATE 20, RED 30, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TALC, XANTHAN GUM, YELLOW 6.

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review