Rene Furterer Sampon Curbicia, 150ml

P459820719
Rene Furterer Sampon Curbicia, 150ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
Sampon de echilibrare a sebumului CURBICIA Șampon pentru scalp cu tendința de îngrășare. Cu extractul curbicia și un amestec revigorant de uleiuri esențiale de cimbru, rozmarin, portocală ș [...]

Rene Furterer Sampon Curbicia, 150ml

Sampon de echilibrare a sebumului CURBICIA

Șampon pentru scalp cu tendința de îngrășare. Cu extractul curbicia și un amestec revigorant de uleiuri esențiale de cimbru, rozmarin, portocală și cuișoare, acest șampon pentru scalp cu tendința de îngrășare lăsă părul moale și strălucitor, pentru mai mult timp între șamponări.

Proprietăți:

Formulat pentru scalp cu tendința de îngrășare. Extractul de curbicia elimină excesul de sebum și ajută la reglarea producției de sebum. Un amestec de uleiuri esențiale de cimbru, rozmarin, portocală și cuișoare oferă o curățare profundă. Asigură mai mult timp între șamponări. Îmbunătățește volumul și strălucirea părului.

Instrucțiuni de utilizare:

Aplicați o dată sau de două ori pe săptămână, masați scalpul și părul umed, masați până face spumă și clătiți. Aplicați din nou și lăsați timp de 2-5 minute înainte de a clăti bine.

Ingrediente:

WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCOL PALMITATE, COCAMIDE MIPA, CETEARYL ALCOHOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, COCO-GLUCOSIDE, CITRIC ACID, BHT , CAMPHOR, CHROMIUM OXIDE GREENS , CUCURBITĂ PEPO (PUMPKIN) SEED OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) FLOWER OIL, IRON OXIDES, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLPARABEN, POLYQUATERNIUM-22, PROPYLPARABEN, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF OIL.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review