Balsam colorat Plantur 39 Color Brown, 150 ml, Dr. Kurt Wolff

Balsam colorat Plantur 39 Color Brown, 150 ml, Dr. Kurt Wolff - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/SPALARE-SI-INGRIJIRE - PLANTUR
Plantur
P459828218

Plantur 39 Color Brown Balsam colorat

Prentru un brun mai profund și o strălucire mai intensă a culorii. Completează acțiunea șamponului Plantur 39 Color Brown.

Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!
Se incarca ofertele...

Descriere Balsam colorat Plantur 39 Color Brown, 150 ml, Dr. Kurt Wolff

Caracteristici:
Conferă părului o nuanță de brun mai profund care se intensifică treptat la fiecare utilizare, acoperind firele vizibile de păr alb și firele albe crescute la rădăcini.
Conferă părului mai multă strălucire și îl face mai mătăsos și mai ușor de pieptănat.
Conține un complex pe bază de cafeină completând acțiunea ingredientelor active din șamponul Plantur 39 Color Brown, având un efect tampon ce împiedică eliminarea ingredientelor active fixate pe scalp.

Mod de utilizare: 
se aplică uniform pe păr balsamul colorat – dinspre rădăcini spre vârfuri. Lăsați să acționeze  timp de 2 – 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi, clătiți-l cu apă.

Recomandare: 

Pentru a obține rezultate optime spălați părul cu samponul Plantur 39 Phyto-Caffeine Color Brown

Prezentare:

150 mlData ultimei actualizari: 2024-04-01 08:54:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.