Balsam colorant Plantur 39 Color Blonde, 150 ml, Dr. Kurt Wolff

Balsam colorant Plantur 39 Color Blonde, 150 ml, Dr. Kurt Wolff - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/SPALARE-SI-INGRIJIRE - PLANTUR
Plantur
P459828219

Balsam colorant Plantur 39 Color Blonde

Pentru un blond mai cald și o strălucire mai intensă a culorii cu fiecare spălare. Completează acțiunea șamponului Plantur 39 Color Blonde.

Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!
Se incarca ofertele...

Descriere Balsam colorant Plantur 39 Color Blonde, 150 ml, Dr. Kurt Wolff

Caracteristici:
Conferă părului dumneavoastră o nunată de blond mai caldă și mai radiantă, care se intensifică treptat la fiecare utilizare acoperind firele vizibile de păr alb
Face părul mai mătăsos și mai ușor de pieptănat.
Conține un complex pe bază de cafeină completând acțiunea ingredientelor active din samponul Plantur 39 Color Blonde, având un efect tampon ce împiedică eliminarea ingredientelor active fixate pe scalp.

Mod de utilizare: 
se aplică uniform pe păr balsamul colorat – dinspre rădăcini spre vârfuri. Lăsați să acționeze  timp de 2 – 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi, clătiți-l cu apă.

Recomandare: 

Pentru a obține rezultate optime spălați părul cu samponul Plantur 39 Phyto-Caffeine Color Blonde.

Prezentare:
150 mlData ultimei actualizari: 2024-04-01 08:55:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.