Nivea Spuma de coafat Care&Hold

  • -10%
Nivea Spuma de coafat Care&Hold - SPALARE-SI-INGRIJIRE - NIVEA
NIVEA
P438797281
Cu spuma de coafat NIVEA Care & Hold, coafura rezistă pentru 24h! În plus, datorită formulei cu Eucerit® și Panthenol, firul de păr este regenerat din interior și este [...]

Descriere: Nivea Spuma de coafat Care&Hold

Cu spuma de coafat NIVEA Care & Hold, coafura rezistă pentru 24h! În plus, datorită formulei cu Eucerit® și Panthenol, firul de păr este regenerat din interior și este protejat la exterior. NIVEA Care & Hold oferă părului tău îngrijirea de care are nevoie, indiferent de coafură. Bucură-te de un păr suplu, plin de viață și ușor de coafat! ATENȚIONARE: Pericol: Extrem de inflamabil. Ambalaj sub presiune: poate exploda dacă este expus la căldură. A se feri de căldură, suprafațe încălzite, scântei, flăcări și orice alte surse de ardere. A nu se fuma în apropierea produsului. A nu se pulveriza deasupra unei flăcări deschise sau oricărei alte surse de foc. A nu se perfora sau arde, nici după folosire. A se feri de razele directe ale soarelui. A nu se expune la temperaturi mai mari de 50°C. A se recicla doar ambalajul gol. A se folosi doar pentru scopul indicat. A nu se pulveriza în zona ochilor.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review