Nivea Sampon Repair &Targeted Hair, 250ml

P438799732
Nivea Sampon Repair &Targeted Hair, 250ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - NIVEA
NIVEA
Samponul NIVEA Repair & Targeted Care este imbogatit cu sistemul de reparare a firului de par Kera Detect® si Nutri-Essences – cu ulei pretios de Macadamia si Eucerit. Identifica in [...]

Nivea Sampon Repair &Targeted Hair, 250ml

Samponul NIVEA Repair & Targeted Care este imbogatit cu sistemul de reparare a firului de par Kera Detect® si Nutri-Essences – cu ulei pretios de Macadamia si Eucerit. Identifica in mod eficient parul degradat si il repara exact unde are nevoie. Fortifica firul de par, reparandu-l din interior si reface stratul superior, pentru un par frumos si sanatos. Identifica in mod eficient parul degradat si il revitalizeaza; Fortifica firul de par, reparandu-l din interior; Reface stratul superior, pentru un par frumos si sanatos.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review