Masca cu ulei de masline ARGAN PLUS 150 ml, Farmec

Masca cu ulei de masline  ARGAN PLUS 150 ml, Farmec - SPALARE-SI-INGRIJIRE - FARMEC
Farmec
3540
Uleiul de Argan se obtine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru ingrijirea pielii, a parului si in [...]

Descriere: Masca cu ulei de masline ARGAN PLUS 150 ml, Farmec

Uleiul de Argan se obtine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc.

De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru ingrijirea pielii, a parului si in dieta lor cotidiana.

Cu o formula de ingrijire in profunzime pentru un par matasos si stralucitor, masca inglobeaza beneficiile uleiului de argan, ale uleiului de masline si ale vitaminelor A, E si B5.

Actiunea lor combinata creste gradul de hidratare si previne pierderea apei din firul de par.

Efectele asupra parului vor fi de revitalizare, rehidratare si de crestere a elasticitatii.

Uleiul de argan are un continut ridicat de omega-6 si omega-9, polifenoli, vitamina E si F, acizi grasi: palmitic, stearic, oleic, linoleic si linolenic, care aduc o serie de beneficii parului:

  • repara parul deteriorat - degradat de actiuni mecanice (periere, pieptanare dura), actiuni chimice (permanente, colorari oxidative), actiuni ale mediului (radiatii solare, uscari agresive la temperature inalte, poluanti si coditiile atmosferice)
  • hidrateaza parul uscat si friabil previne despicarea firelor de par reda stralucirea si elasticitatea parului previne uscarea scalpului.

Uleiul de masline are un continut ridicat de acizi grasi: omega-3 si omega-6, antioxidanti, vitamine A, B1, B2, C, E, F si minerale: fier, magneziu, cupru, calciu, mangan, sulf, care aduc o serie de beneficii parului: revigoreaza parul, hraneste si tonifica firul de par si scapul confera elasticitate firului de par si un aspect matasos.

Vitamina A este esentiala pentru restabilirea echilibrului hidro-lipidic la nivelul scalpului, are actiune regeneranta, favorizand reinnoirea celulara.

De asemenea determina cresterea elasticitatii parului.

Vitamina E previne efectele deosebit de daunatoare ale radiatiilor UV si imbatranirea prematura a parului, reduce pierderea de apa de la nivelul scalpului si a firelor de par, confera parului suplete si catifelare. Vitamina B5 este un agent de hidratare pe termen lung datorita faptului ca imbunatateste abilitatea de mentinere a umiditatii de catre par si scalp.

De asemenea, favorizeaza mentinerea mai indelungata a elasticitatii parului si are efect reparator pentru firul de par facandu-l stralucitor si usor de pieptanat, fara a lasa senzatia de gras.

Se aplica pe toata lungimea parului, dupa spalare, pe parul umed.

Se lasa 5 min. sa actioneze si se clateste apoi cu apa din abundenta.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review