Klorane Sampon Uscat Urzica 150ml Oferta 1+1

P459789658
Klorane Sampon Uscat Urzica 150ml Oferta 1+1 - SPALARE-SI-INGRIJIRE - KLORANE
Klorane
Samponul pudra antiseboreic KLORANE cu extract de urzica a fost apreciat in proportie de 86% pentru actiunea sa de echilibrarea a secretiei de sebum la nivelul pielii capului. Utilizare: Acesta [...]

Klorane Sampon Uscat Urzica 150ml Oferta 1+1

Samponul pudra antiseboreic KLORANE cu extract de urzica a fost apreciat in proportie de 86% pentru actiunea sa de echilibrarea a secretiei de sebum la nivelul pielii capului.

Utilizare:

Acesta trebuie agitat bine inainte de utilizare apoi pulverizat pe par, la o distanta de 30 cm, in cantitate mica si in mod uniform. Lasati sa actioneze timp de 2 minute apoi periati parul cu grija pentru a elimina toate resturile de pudra de pe par. Evitati inhalarea si contactul cu ochii. Samponul pudra antiseboreic KLORANE cu extract de urzica poate fi utilizat ori de cate ori este necesar.

Laboratoarele Klorane, marca pioniera si militanta, urmeaza o linie de conduita stricta bazata pe respectul eticii farmaceutice care presupune o rigoare extrema in realizarea tuturor etapelor elaborarii produselor, bazata pe know-how-ul botanic, componenta esentiala a marcii ale carei produse sunt in totalitate pe baza de extracte vegetale, pe autenticitate, valoare fundamentala a marcii, precum si pe vointa puternica de a proteja patrimoniul nostru vegetal.

Filozofia Laboratoarelor Klorane se bazeaza pe pasiunea pentru plante si pentru natura. Aceasta filozofie a dat nastere, de altfel, polului Phytofiliere, aceasta retea de expertiza vegetala unica in lume, care garanteaza un inalt nivel de calitate, eficacitate si siguranta. Plantele se gasesc in centrul preocuparilor activitatii Laboratoarelor Klorane, acestea reprezentand sursa de eficacitate a produselor Klorane. Exploratori ai universului vegetal, pentru expertii Klorane nu exista niciun extract de plante care sa nu fie expus studiului acestora cu scopul a-i identifica potentialele proprietati binefacatoare.

Prin produsele lor, Laboratoarele Klorane transmit adevarate valori: autenticitate, simplitate, siguranta. Laboratoarele KLORANE au conceput acest produs original pentru a va permite sa va curatati parul fara a-l uda. Foarte practic, samponul pudra antiseboreic KLORANE cu extract de urzica poate fi transportat oriunde si poate fi utilizat singur, cu un singur gest, permitand rarirea frecventei spalarii parului cu sampoane lichide.

Datorita proprietatilor sale antiseboreice, acesta absoarbe excesul de sebum al parului, conferindu-i astfel un aspect curat si ingrijit. Parul isi recapata supletea si volumul.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review