Klorane Sampon Uscat (spray) Urzica, 150 ml

P31523
  • -20%
Klorane Sampon Uscat (spray) Urzica, 150 ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - KLORANE
Klorane

Formulat pentru a curăța rapid părul gras, fără a-l uda, șamponul uscat Klorane cu urzică acționează pentru a purifica scalpul și a absorbi excesul de sebum, pentru un păr care rămâne mai curat pentru mai mult timp. Ingredientele naturale care absorb excesul de sebum vă permit să mariti durata de timp dintre spalari*, reducând producția de sebum timp de 48 de ore.

[...]

Klorane Sampon Uscat (spray) Urzica, 150 ml

Formulat pentru a curăța rapid părul gras, fără a-l uda, șamponul uscat Klorane cu urzică acționează pentru a purifica scalpul și a absorbi excesul de sebum, pentru un păr care rămâne mai curat pentru mai mult timp. Ingredientele naturale care absorb excesul de sebum vă permit să mariti durata de timp dintre spalari*, reducând producția de sebum timp de 48 de ore. Formula cu urzică oferă prospețime, catifelare și volum celor predispuși la părul gras, fără a irita scalpul. Într-o formulă fără clătire, spray-ul permite o aplicare rapidă și uniformă, economisind în același timp apă.  *+1 zi înainte de următorul șampon - Biometrologie antiseboreică - testat pe 33 de femei - o singură aplicare.

Ingrediente:
BUTANE. PROPANE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). ISOBUTANE. SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT). ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. CETRIMONIUM CHLORIDE. CYCLODEXTRIN. CYCLOHEXASILOXANE. CYCLOPENTASILOXANE. FRAGRANCE (PARFUM). ISOPROPYL MYRISTATE. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. SILICA. URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT (URTICA DIOICA ROOT EXTRACT). WATER (AQUA)

Mod de utilizare:
1. AGITA Agitați bine spray-ul înainte de utilizare.
2. PULVERIZEAZA Pulverizați secțiune cu secțiune la 15 cm de scalp și lăsați să acționeze timp de 2 minute.
3. INDEPARTEAZA Periați bine sau folosiți un uscător de păr pentru a îndepărta reziduurile.

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review