Klorane Sampon Uscat Lapte de Ovaz 150 ml Oferta 1+1

C02467
  • -2%
Klorane Sampon Uscat Lapte de Ovaz 150 ml Oferta 1+1 - SPALARE-SI-INGRIJIRE - KLORANE
Klorane

Din 1971, Klorane s-a angajat să economisească apa cu șamponul uscat fără clătire cu lapte de ovăz. Formulat cu lapte de ovăz calmant și pulberi foarte absorbante de origine naturală, acest șampon uscat curăță delicat părul fără a irita scalpul. Folosit între spălări și pulverizat pe părul uscat, redă volumul, prospețimea și textura, cu un parfum delicat. Formula de pulverizare permite o aplicare ușoară și nu lasă urme de produs.

[...]

Klorane Sampon Uscat Lapte de Ovaz 150 ml Oferta 1+1

Șamponul cu ovăz bio spală, înmoaie și protejează scalpul și părul întregii familii, începând cu vârsta de 3 ani. Formula sa biodegradabilă* cu toleranță ridicată conține 87% din ingrediente de origine naturală. Testat dermatologic și pediatric, șamponul Extra Gentle respectă echilibrul scalpului delicat al întregii familii, începând cu vârsta de 3 ani. Datorită proprietăților de hranire și protecție ale extractului de Ovăz, cultivat organic în sud-vestul Franței, oferă părului o adevărată baie plina de delicatete și facilitează descurcarea. Părul este perfect curat, suplu și protejat. Formula vegana, 0%uleiuri minerale, surfactanti pe baza de sulfati *În conformitate cu standardul OCDE 301B.

Beneficii:
Curăță : bază de curățare delicată, biodegradabilă* și fără sulfați. - Toleranță ridicată : testat dermatologic și pediatric, acest șampon de familie este perfect adaptat copiilor începând cu vârsta de 3 ani. - Înmoaie: extractul său organic de Ovăz înmoaie, protejează și aduce suplețe părului.  *În conformitate cu standardul OCDE 301B.

Pulberi de origine naturală.

Ingrediente:
BUTANE. PROPANE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZASATIVA STARCH). ISOBUTANE. ALCOHOL (ALCOHOL DENAT). ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL (AVENA SATIVA KERNEL OIL). BENZYL SALICYLATE . CETRIMONIUM CHLORIDE. CYCLODEXTRIN. FRAGRANCE (PARFUM).HEXYL CINNAMAL. ISOPROPYL MYRISTATE. LIMONENE.SILICA.

Mod de utilizare:
1. AGITA Agitați bine spray-ul înainte de utilizare.
2. PULVERIZEAZA Pulverizați secțiune cu secțiune la 15 cm de scalp și lăsați să acționeze timp de 2 minute.
3. INDEPARTEAZA Periați bine sau folosiți un uscător de păr pentru a îndepărta reziduurile.

Prezentare:
150 ml+150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review