Klorane Sampon Pulpa De Citrice, 400ml

C02469
Klorane Sampon Pulpa De Citrice, 400ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - KLORANE
Klorane
Destinat persoanelor cu par normal (uz frecvent) cu tendinta de ingrasare rapida samponul Klorane cu extract de pulpa de citrice confera suplete si vigoare inca de la prima utilizare. Formula [...]

Klorane Sampon Pulpa De Citrice, 400ml

Destinat persoanelor cu par normal (uz frecvent) cu tendinta de ingrasare rapida samponul Klorane cu extract de pulpa de citrice confera suplete si vigoare inca de la prima utilizare. Formula sa de curatire foarte delicata, imbogatita cu acid glutamic si cu extract de pulpa de citrice curata si detoxifica parul si pielea capului.

Reducand secretia excesiva de sebum, acesta incetineste de asemenea procesul de ingrasare a parului permitand rarirea frecventei spalarii parului.

Rezultatul: parul este suplu si curat mai mult timp. Eliberat de reziduurile care-l asfixiaza si de calcarul din apa care ii reduce intensitatea culorii, plin de vitamine si amino-acizi, parul isi recapata vitalitatea, rezistenta si frumusetea.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review