Klorane Balsam Mango, 150ml

Klorane Balsam Mango, 150ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - KLORANE
Klorane
P26586
Emulsie de culoare portocalie foarte cremoasa care completeaza actiunea samponului nutritiv KLORANE cu unt de mango. Balsamul KLORANE cu unt de mango contine un agent nutritiv specific care netezeste pelicula [...]

Descriere: Klorane Balsam Mango, 150ml

Emulsie de culoare portocalie foarte cremoasa care completeaza actiunea samponului nutritiv KLORANE cu unt de mango. Balsamul KLORANE cu unt de mango contine un agent nutritiv specific care netezeste pelicula externa a cuticulei parului si acopera firul de par cu o pelicula protectoare pentru a facilita perierea si aranjarea pana si a parului celui mai aspru, caruia ii reda un aspect matasos si stralucitor. Hipoalergenic.

Aplicare:

Aplicati-l dupa folosirea samponului nutritiv KLORANE cu unt de mango, pe toata lungimea firului de par si pe varfurile clatite si zvantate. Lasati sa actioneze 2-3 minute, pieptanati, apoi clatiti cu apa din abundenta. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa curata.

Eficacitate demonstrata Balsamul nutritiv si pentru descurcarea parului KLORANE cu unt de mango a fost apreciat in special pentru efectul sau de descurcare a parului (83 %) si pentru aspectul parului dupa utilizare: parul fiind usor de aranjat (80 %) si moale la atingere (83 %).



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review