Gerocossen Balsam regenerant cu keratina si pantenol, 400ml

Gerocossen Balsam regenerant cu keratina si pantenol, 400ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - GEROCOSSEN
Gerocossen
P459792815
Balsamul regenerant are o formula imbogatita cu keratina si pantenol, ce reface structura fibrei capilare si o fortifica. Keratina, ingredientul activ de baza al balsamului, formeaza la suprafata firului de [...]

Descriere: Gerocossen Balsam regenerant cu keratina si pantenol, 400ml

Balsamul regenerant are o formula imbogatita cu keratina si pantenol, ce reface structura fibrei capilare si o fortifica.

Keratina, ingredientul activ de baza al balsamului, formeaza la suprafata firului de par un strat protector ce ajuta la cresterea densitatii si grosimii firelor de par.

In asociere cu pantenolul, tratamentul cu keratina previne varfurile despicate si reduce ruperea parului.

Parul este ferit de agresiunile cotidiene si isi va mentine nivelul optim de hidratare, ce ii confera aspectul sanatos si stralucirea specifica.

Pentru cele mai bune rezultate va sfatuim sa utilizati balsamul de par regenerant impreuna cu unul dintre sampoanele de par cu keratina disponibile in aceasta gama.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review