Dercos Set Nutrireparator Balsam+Sampon, Vichy

Dercos Set Nutrireparator Balsam+Sampon,  Vichy -  - VICHY
Vichy
Gama Dercos
W55412
DERCOS Șampon nutrireparator: Dublă eficacitate: repară și hrănește cu un singur gest. Replicând ceramidele naturale care intră în structura firului de păr, ceramidele DERCOS pătrund î [...]

Descriere: Dercos Set Nutrireparator Balsam+Sampon, Vichy

DERCOS Șampon nutrireparator:

Dublă eficacitate: repară și hrănește cu un singur gest. Replicând ceramidele naturale care intră în structura firului de păr, ceramidele DERCOS pătrund în interiorul acestuia pentru a reconstitui liantul intercelular şi a reîntări coeziunea cuticulelor, protejând firul de păr. Descâlcit și fără a fi îngreunat, părul este reparat și revitalizat de la rădăcină până la vârf, devine mătăsos și strălucitor.

Formulă hipoalergenică, FĂRĂ PARABENI, fără silicon .

Eficacitate testată sub control dermatologic

Spuma sa cremoasă, cu parfum de migdale dulci, asigură o senzație plăcută la fiecare utilizare. Șampon pentru utilizare frecventă.

Aplicați pe părul umed și lăsați să acționeze pentru câteva minute, apoi clătiți.

DERCOS Balsam nutrireparator :

Aplicați după spălarea cu șampon, pe părul șters cu prosopul. Aplicați o cantitate mică și lăsați să acționeze timp de un minut. Clătiți cu apă din abundență.

Descurcă și catifelează părul, fără a-l încărca. Hrăneşte şi repară firul de păr.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review