Crema netezire Bond Care Smoothing Step6, 260ml, Revox

Crema netezire Bond Care Smoothing Step6, 260ml, Revox - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/SPALARE-SI-INGRIJIRE - REVOX
Revox
Gama Plex
P479852692

Folosit inaintea stilizarii parului la temperaturi ridicate, produsul ajuta la reducerea timpului de uscare.Aplicat pe buclele deja uscate, ajuta la definirea si finisarea lor, sporind volumul acestora.Parul arata si se simte mult mai catifelat la atingere, chiar si dupa prima utilizare.

Se incarca ofertele...

Descriere Crema netezire Bond Care Smoothing Step6, 260ml, Revox

  • Folosit inaintea stilizarii parului la temperaturi ridicate, produsul ajuta la reducerea timpului de uscare;
  • Aplicat pe buclele deja uscate, ajuta la definirea si finisarea lor, sporind volumul acestora;
  • Parul arata si se simte mult mai catifelat la atingere, chiar si dupa prima utilizare.
  • Se poate folosi in siguranta si pe parul vopsit;
  • Are beneficii asupra tuturor tipurilor de par.

Mod de utilizare:

Folositi la nevoie pe parul curat umed sau uscat, de preferinta dupa REVOX B77 PLEX BOND CONDITIONER. 1. Aplicati o cantitate mica de-a lungul lungimii parului, evitand radacinile. 2. Pieptanati si stilizati sau lasati-l sa actioneze peste noapte. 3. Urmati cu REVOX B77 PLEX BOND REPAIRING OIL pentru o stralucire incredibila.

Precautii:
Este posibila intoleranta individuala la oricare dintre ingrediente. Evita contactul cu ochii! In cazul contactului, clatiti bine cu apa!

Prezentare:
260mlData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.