Batiste Sampon Uscat Light&Blonde, 200ml

Batiste Sampon Uscat Light&Blonde, 200ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - FARA
Fara
P459847813
Samponul uscat Light & Blonde pentru volum si stralucire semnat Batiste este produsul cosmetic care nu trebuie sa lipseasca din viata ta. Samponul uscat are capacitatea de a-ti reimprospata [...]

Descriere: Batiste Sampon Uscat Light&Blonde, 200ml

Samponul uscat Light & Blonde pentru volum si stralucire semnat Batiste este produsul cosmetic care nu trebuie sa lipseasca din viata ta. Samponul uscat are capacitatea de a-ti reimprospata parul in momentele in care nu ai timp si esti in graba.

Acest produs ofera volum si stralucire prin eliminarea grasimii de la radacina parului. In momentele in care te grabesti si nu ai timp pentru a-ti spala parul, foloseste acest sampon uscat care nu necesita clatire. Pe langa volumul si stralucirea pe care o da acest sampon uscat, vine si cu un miros proaspat. Parul este revitalizat, improspatat si curat, cu o singura pulverizare.

Nu incarca parul si poti sa il folosesti intre spalari. Atat femeile, cat si barbatii se pot bucura de beneficiile acestui produs, fiind potrivit persoanelor cu parul blond, deschis la culoare.

Mod de utilizare:

Se agita produsul si se pulverizeaza la radacina parului de la o distanta de 30 de cm. Maseaza scalpul cu varful degetelor pentru cele mai bune rezultate. Aranjeaza parul si esti gata pentru orice activitate, intalnire sau iesire in oras. Pune samponul uscat in geanta pentru un par proaspat mereu!



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review