Batiste Sampon Uscat Cherry, 200ml

Batiste Sampon Uscat Cherry, 200ml -  - BATISTE
BATISTE
P459847810
Păr frumos și curat în câteva minute și fără a folosi apă? În timpul călătoriilor veți avea cu siguranță la îndemână Cherry șampon [...]

Descriere: Batiste Sampon Uscat Cherry, 200ml

Păr frumos și curat în câteva minute și fără a folosi apă? În timpul călătoriilor veți avea cu siguranță la îndemână Cherry șampon uscat de la cunoscuta marcă Batiste, a cărui specializare sunt șampoanele uscate. Acest ajutor practic pentru păr, potrivit pentru toate tipurile de păr, absoarbe grăsimea și îndepărtează murdăria. După utilizare, părul va fi curat și strălucitor. În plus, șamponul uscat vă va da părului un volum orbitor. Şi mai mult, are parfum îmbătător de cireşe.

Ce este special la șamponul uscat Batiste Cherry?

-absoarbe grăsimea și îndepărtează impuritățile,

-lasă părul strălucitor și curat,

-conferă părului un volum uluitor

-mirosul frumos.

Cum se utilizează șamponul uscat?

Agitați-l înainte de a utiliza șamponul. Apoi aplicați-l pe păr de la o distanță de aproximativ 20 de centimetri, masați produsul cu degetele și pieptănați-l la sfârșit.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review