Balsam hidratant Gerovital Plant, 200 ml, Farmec

Balsam hidratant Gerovital Plant, 200 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P05747
Este un balsam hidratant, cu principii active speciale care actioneaza pe toata lungimea firului de par, de la radacina pana la varf. Aquaxylul alaturi de Uleiul ecocertificat din Flori de [...]

Descriere: Balsam hidratant Gerovital Plant, 200 ml, Farmec

Este un balsam hidratant, cu principii active speciale care actioneaza pe toata lungimea firului de par, de la radacina pana la varf.

Aquaxylul alaturi de Uleiul ecocertificat din Flori de Mac au o actiune completa ce asigura hidratarea si protectia firului de par impotriva stresului cotidian si activeaza circulatia sanguina la nivelul scalpului.

Aplicare:

Se aplica dupa spalare, pe parul umed si se maseaza usor. Se lasa sa actioneze aproximativ 5 minute dupa care se clateste cu apa calda. Se recomanda folosirea impreuna cu Samponul hidratant Gerovital Plant.

Continut:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review