Revuele hair mask extra volume 500ml

Revuele hair mask extra volume 500ml -  - REVUELE
Revuele
P479849313

Conține arganină, care favorizează creșterea părului, ajută la creșterea densității părului și la reducerea căderii părului.

[...]

Descriere: Revuele hair mask extra volume 500ml

Masca este potrivită pentru părul subțire și deteriorat. Conține arganină, care favorizează creșterea părului, ajută la creșterea densității părului și la reducerea căderii părului. Conținutul de d-pantenol promovează o ingrijire intensivă, formează un echilibru de pH optim al scalpului și neutralizează acțiunea apei dure de la robinet. Componenta acționează ca hidratant, crește circulația sângelui, favorizează o mai bună saturație a părului cu nutrienți.

De asemenea, conține un complex de baicapil, care datorită metodei sale speciale de complex de extracție crește eficiența componentelor, cantitatea de extracte ajunge până la 25%.

Rezultatul: procesul de cădere a părului se oprește și stimulează creșterea părului, scalpul este tonifiat, părul este protejat de efectele nocive ale factorilor externi.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review