Paranix Sampon Extra Strong 200ml + Pieptene Omp

P548487729
Paranix Sampon Extra Strong 200ml + Pieptene Omp - PENTRU-PADUCHI - PARANIX
Paranix

Șamponul Paranix Extra Strong  este testat  și dovedit clinic a fi un tratament eficient împotriva păduchilor de cap si oualor acestora. Are acțiune triplă.

[...]

Paranix Sampon Extra Strong 200ml + Pieptene Omp

Proprietati:
Dispozitiv medical
Omoară 100% păduchii de cap şi ouăle acestora in doar 5 minute si protejeaza impotriva reinfestarii pana la 72 de ore. Pieptan inclus.
Șamponul Paranix Extra Strong  este testat  și dovedit clinic * a fi un tratament eficient împotriva păduchilor de cap si oualor acestora. Are acțiune triplă:
A) Tratează - prin sufocarea și deshidratarea păduchilor de cap în 5 minute. Pentru un tratament reusit, se recomandă sa lasati produsul sa acționeze 10 min. Deoarece șamponul Paranix Extra Strong  nu conține insecticide și folosește un mod mecanic de acțiune, păduchii nu pot dezvoltă rezistență la ingredientele sale.
B) Protejează - șamponul Paranix Extra Strong  conține substanță LPF care face părul mai puțîn atractiv pentru păduchi și protejează părul de reinfestare până la 72 ore *.
C) Spălați - deci tratați și spălați intr-un singur pas.

Cu o eficienta dovedita clinic, Paranix Extra Strong este 100% efficient in a inlatura paduchii de cap si ouale acestora!
- 100% EFICIENT (DOVEDIT CLINIC)
- RAPID – TRATEAZA PARUL INCA DIN PRIMELE 5 MINUTE
- PROTEJEAZA- OFERA PROTECTIE PANA LA 72 DE ORE IMPOTRIVA REINFESTARII
- PENTRU INTREAGA FAMILIE: PACHETUL DE 200 ml ESTE POTRIVIT PENTRU A TRATA SI PROTEJA INTREAGA FAMILIE
- EFICIENT DE LA PRIMA APLICARE
- FARA INSECTICIDE
- TESTAT DERMATOLOGIC
- PEPTAN INCLUS IN PACHET

Ingrediente:
Paraffinum Liquidum, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Cocoamide DEA, Acrylates Copolymer, Isododecane, Geraniol, Phenylethyl phenylacetate, Citronellol, Nerolidol Isomers, Geranyl acetate, Sesamum indicum seed oil.

Mod de utilizare:
Cum se folosește șamponul Paranix?
Tot ce trebuie să faceți este să urmați pas cu pas instrucțiunile de mai jos.
Verificați prezența păduchilor de cap
Folosiți pieptenele anti-păduchi cu dinți fini din pachet pentru a verifica în mod detaliat părul fiecărui membru al familiei, de preferință la lumina zilei. Faceți un tratament tuturor celor care au păduchi de cap, în aceeași zi, pentru a evita re-infestarea.
- Este mai ușor să verificați părul uscat.
- În primul rând, periați pentru a îndepărta încurcăturile, apoi verificați fiecare suvita
- Verificați rădăcinile părului, în spatele urechilor și pe ceafă - acestea sunt cele mai comune zone pentru a avea păduchi sau ouă
- După fiecare utilizare, curățați cu atenție pieptenele cu apă călduță și săpună, pentru a evita orice infestare suplimentară.
 Pasul 1: aplicați Samponul Paranix pe parul uscat
Agitati recipientul inainte de folosire.
Aplicați o cantitate suficientă de șampon Paranix pe părul uscat. Asiguraţi-vă că acoperiți tot părul și scalpul. Apoi masați bine de la rădăcini spre vârfuri, acordând o atenţie deosebită zonei gâtului și celei din spatele urechilor.                                                               
Flacon de 200 ml = până la 8 aplicări, în funcție de lungimea părului.
Pasul 2 Lăsăți șamponul să acționeze timp de 5 minute
Pentru a ucide toți păduchii lăsați șamponul pe păr timp de 5 minute. Pentru a asigura un tratament de succes, lăsați șamponul până la 10 min.
Pasul 3: clatiti parul
Folosiți o cantitate suficientă de apă pentru a spală părul. Clătiți cu atenție. Aveți grijă să clătiți întreagă suprafață acoperită de păduchii de cap.
Pasul 4: Indepărtați paduchii de cap si ouale
Înainte de uscarea părului, folosiți pieptenele special anti-păduchi Paranix pentru a elimina păduchii și ouăle acestora.
Nu folositi aparatul de uscat parul inainte sa va uscati pe par
1 - Pieptenați părul ud cu pieptenele special anti-păduchi.
2 - Împărţiţi părul în patru porțiuni: de la frunte la ceafă, apoi de la o ureche la cealaltă. Pentru părul lung, puteţi lega fiecare porțiune.
3 - Trataţi fiecare secţiune prin izolarea în șuvițe mici de păr, astfel încât scalpul să fie vizibil.
4 - Pieptănați fiecare şuviţă de păr cât mai aproape posibil de cap, de la rădăcină spre vârf.
5 - Cu pieptenele, scoateţi fiecare păduche sau ou pe care îl găsiți.
6 - Fiecare şuviţă de păr pe care nu se găsesc ouă poate fi dată la o parte.
7 - Pentru a evita orice reinfestare, curățați pieptenele după fiecare pieptănătură cu un tampon de vată şi întotdeauna pieptănați din partea de sus a capului în jos.

Atentionari:
Notă importantă:
Păduchii de cap nu pot dezvolta rezistența la șamponul Paranix, deoarece are o acțiune care nu este bazată pe utilizarea de substanțe chimice.
Cu toate acestea, persoanele tratate se pot reînfesta de la indivizi care nu au urmat tratamentul (de exemplu la școală). În cazul acesta, puteți folosi din nou Paranix, fără niciun risc. Va fi la fel de eficient.

Nu folosiți acest produs în cazul:
- Persoanelor alergice la oricare din ingredientele sale
- Copiilor sub 2 ani.

Sarcină și alăptatul:
Nu există niciun fel de contraindicație în a folosi samponul Paranix în cazul femeilor însărcinate. Cu toate acestea, dacă sunteți însărcinată sau alăptați, este recomandat întotdeauna să cereți sfatul medicului sau farmacistului înainte de a folosi acest produs.

Prezentare:
200ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review