Hedrin Once lichid gel, 100ml, Stada

Hedrin Once lichid gel, 100ml, Stada -  - STADA M&D SRL
P459820281
Hedrin Once - Omoara paduchii si ouale cu o singura aplicare Utilizare: Hedrin gel lichid a fost special formulat cu ingrediente nevolatile.Cu toate acestea ,trebuie respectate masurile normale de siguranta: [...]

Descriere: Hedrin Once lichid gel, 100ml, Stada

Hedrin Once - Omoara paduchii si ouale cu o singura aplicare

Utilizare:

Hedrin gel lichid a fost special formulat cu ingrediente nevolatile.Cu toate acestea ,trebuie respectate masurile normale de siguranta: Acoperiti umerii cu un prosop. Agitati bine flaconul inainte de fiecare utilizare. Aplicati uniform suficient gel pe parul uscat,pentru a asigura ca scalpul si parul sunt complet acoperite,iar parul este saturat.

Actionati in par cu degetele sau pieptene obisnuit pentru a raspandii gelul bine si uniform,de la radacini pana la varfuri. Lasati-l pe par timp de cel putin 15 minute(sau mai mult daca este comod). Inainte de umezire,aplicati samponul direct pe suprafata praului,asigurand o acoperire completa.

Gelul trebuie sa fie complet acoperit cu sampon,in scopul de a-l indeparta,pentru ca produsul respinge apa.Daca parul este spalat inainte de aplicarea samponului,indepartarea gelului va fi ineficienta.

Va rugam retineti: Hefrin Once gel lichid contine un agent anti-spumare astfel ca samponul nu va spuma usor,daca gelul nu a fost indepartat complet,repetati intraga procedura amintindu-va sa aplicati samponul direct pe parul uscat.

Atentie:

A nu se folosi la copii sub varsta de 6 luni Numai pentru uz extern Contine: Dimeticona,Nerolidol,co-polimer PEG/PPG dimeticona, acid silicic silitat.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review