Tratament impotriva caderii parului, stadiu avansat barbati Cadu-Crex, 20 fiole, Labo

Tratament impotriva caderii parului, stadiu avansat barbati Cadu-Crex, 20 fiole, Labo - CADEREA-PARULUI - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P459793493

Cadu-Crex este un tratament dermato-cosmetic topic, sub formă de fiole, împotriva căderii părului, care ajută la reducerea căderii părului și susține re-creșterea acestuia.

[...]

Descriere: Tratament impotriva caderii parului, stadiu avansat barbati Cadu-Crex, 20 fiole, Labo

Cadu-Crex este un tratament dermato-cosmetic topic, sub formă de fiole, împotriva căderii părului, care ajută la reducerea căderii părului și susține re-creșterea acestuia. Prin ingredientele sale active și tehnologia transdermică pentru penetrarea deschiderilor foliculare (atât pentru foliculii de păr singulari cât și pentru Insulele Foliculare Capilare), CADU-CREX asigură pătrunderea moleculelor de regenerare în peste 90% din suprafața scalpului, versus 4% penetrare doar prin intermediul foliculului capilar*.

Formula este îmbogățită cu ingrediente active ale complexului Crescina pentru a stimula regenerarea părului. Cadu-Crex este util în prevenirea și reducerea căderii părului.

INDICAȚII: Potrivit pentru căderea avansată a părului la bărbați.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Fiolele Cadu-Crex împotriva căderii părului sunt recomandate pentru utilizare zilnică (5 fiole pe săptămână cu o pauză de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat și curățat în prealabil cu șamponul specific Labo împotriva căderii părului sau pe părul ud, imediat după spălare.

  • Se recomandă un tratament dermato-cosmetic de cel puțin 2 luni.

Prezentare:
20 fiole



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review