Tratament anticadere Gerovital H3 Derma+, 12 fiole, Farmec

  • -10%
Tratament anticadere Gerovital H3 Derma+, 12 fiole, Farmec - CADEREA-PARULUI - GEROVITAL
Gerovital
P438799475
Căderea părului se află pe lista problemelor cu care se confruntă foarte multe persoane, atât femei, cât și bărbați, nefiind o problemă de neglijat î [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara orice produs din gama Gerovital H3 Derma+ si primesti o Crema Regeneranta Maini, 100 ml, din gama Gerovital H3 Clasic.

Descriere: Tratament anticadere Gerovital H3 Derma+, 12 fiole, Farmec

Căderea părului se află pe lista problemelor cu care se confruntă foarte multe persoane, atât femei, cât și bărbați, nefiind o problemă de neglijat în momentul în care cantitatea de păr pierdută depășește limitele normale.

Alopecia este datorată multor factori precum: dieta neadecvată, deficientă de vitamine, diferite boli, afecțiuni ale sistemului imunitar, afecțiuni hormonale, sarcina, tratamente neadecvate aplicate părului (vopsit excesiv, decolorat), stresul, etc.

Hipoalergenic. Fără parabeni.

Acțiune:

Procapilul, complex biologic activ acționează asupra cauzelor care provoacă alopecia.

Biocapigen-ul, amestec de principii biologice active de origine botanică și de biosinteză acționează sinergic în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea părului.

Extractul din rădăcină de Macă se utilizează în stimularea creșterii părului, prevenirea alopeciei și protejarea părului împotriva stresului endogen și exogen.

Utilizare:

Conținutul unei fiole se aplică pe scalpul umed, după spălarea cu Samponul Anticadere Derma+ astfel: în prima săptămână de 2-3 ori, perioada următoare max. 2 ori pe săptămână până la ameliorarea căderii părului, dar nu mai mult de 3-4 luni.

Tratamentul se poate relua după o pauză de 2 luni.

Nu se clătește.

Beneficii:

Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos.

Prezentare:

12 fiole x 10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review