Seboradin Oily Hair Solutie, 7 fiole x 5.5ml

P479849593
Seboradin Oily Hair Solutie, 7 fiole x 5.5ml - CADEREA-PARULUI - SEBORADIN
Seboradin
Seboradin Oily Tratament pentru păr gras cu tendință de cădere, 7 fiole x 5,5ml RECOMANDĂRI: Păr gras, ce cade periodic, slăbit, care are nevoie [...]

Descriere: Seboradin Oily Hair Solutie, 7 fiole x 5.5ml

Seboradin Oily Tratament pentru păr gras cu tendință de cădere, 7 fiole x 5,5ml

RECOMANDĂRI: Păr gras, ce cade periodic, slăbit, care are nevoie de întărire și regenerare. Îngrijirea părului și a scalpului în caz de dermatită seboreică, psoriazis sau mătreață. Pentru femei și bărbați.

• Fiolele conțin un complex de vitamine B, extracte de plante și uleiuri esențiale, care hrănesc și întăresc foliculii și rădăcinile de păr.

• Extractul de ridiche neagră întărește părul și stimulează creșterea mai rapidă a acestuia.

• Extractul de sunătoare atenuează iritarea scalpului și elimină mâncărimea.

• Extractul de rizom de papură dulce, uleiul de coriandru și complexul de vitamine B previn îngrășarea părului și reglează activitatea glandelor sebacee.

• Uleiul de arbore de ceai și timolul au efect antibacterian, împiedică formarea de microorganisme în foliculii de păr, care sunt cauza căderii părului, a mătreții și a altor afecțiuni ale pielii.

• Uleiul de ricin și aloe adaugă netezime și strălucire părului și îl hidratează intens.

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, DMDM Hydantoin, Acorus Calamus Root Extract, Raphanus Sativus Root Extract, Niacinamide, Pyridoxine HCl, Quaternium-80, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Thymol, Coriandrum Sativum Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, CI 17200.

UTILIZARE: Aplicați conținutul unei fiole pe scalp, masați aproximativ 2 minute. Nu clătiți! Masajul scalpului va îmbunătăți circulația și va face substanțele active să hidrateze și să întărească foliculul de păr și bulbii. Se recomandă aplicarea zilnică, dimineața sau seara (indiferent de frecvența cu care se spală părul), pe părul uscat sau pe părul care a fost spălat și uscat cu un prosop. Nu încarcă părul sau îl face lipicios. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați 1 fiolă pe zi, pentru o perioadă minimă de 3 luni.

Apoi, utilizați Loțiunea Seboradin Oily pentru îngrijirea zilnică a părului și a scalpului, pentru a preveni subțierea și acumularea de sebum. Dacă tratamentul cu fiole este oprit și rezultatele sale nu sunt consolidate cu ajutorul loțiunii, căderea părului și acumularea de sebum se pot intensifica din nou.

Mirosul caracteristic al produsului este rezultatul cantității mari de extracte active din plante naturale. Acesta dispare după uscarea părului.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review