Seboradin Masca par obosit si lipsit de vitalitate cu Kerosen cosmetic, 150ml

Seboradin Masca par obosit si lipsit de vitalitate cu Kerosen cosmetic, 150ml - CADEREA-PARULUI - SEBORADIN
Seboradin
P479848032
Seboradin Mască Păr Obosit și Lipsit de Vitalitate cu Kerosen Cosmetic, 150 ml RECOMANDĂRI: Păr mat, lipsit de vitalitate, fără strălucire, slăbit de efectele [...]

Descriere: Seboradin Masca par obosit si lipsit de vitalitate cu Kerosen cosmetic, 150ml

Seboradin Mască Păr Obosit și Lipsit de Vitalitate cu Kerosen Cosmetic, 150 ml

RECOMANDĂRI: Păr mat, lipsit de vitalitate, fără strălucire, slăbit de efectele nocive ale poluării mediului și radiațiilor UV. Pentru femei și bărbați. Părul își recapătă strălucirea, vitalitatea, este regenerat, hrănit, hidratat, strălucitor și moale.

Kerosenul cosmetic este un ingredient cheie care hrănește și întărește părul. Extractul de ou oferă strălucire părului și un aspect sănătos. Permite menținerea umidității naturale a părului și îl protejează împotriva deteriorării mecanice. Drojdia de bere este o sursă bogată de vitamine B și săruri minerale, care îmbunătățesc elasticitatea părului și îi protejează culoarea. Uleiul de argan regenerează și întărește părul, reduce ruperea și previne vârfurile despicate. Complexul activ de plante hidratează și netezeste părul. Are proprietăți protectoare. Datorită conținutului ridicat de proteine din laptele de mătase, părul devine plăcut la atingere, mai elastic și mai ușor de pieptănat.

Produsul conține ingrediente certificate de Ecocert.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hydrolyzed Silk, Xanthan Gum, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Hydrolyzed Albumen, Alcohol Denat., Faex Extract, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate*, Panthenol, C11-C12 Isoparaffin, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-Diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Calcium Gluconate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 19140.

UTILIZARE: Aplicați o cantitate mică de produs pe părul spălat anterior cu un șampon SEBORADIN selectat în funcție de tipul de scalp, întindeți și masați în păr. Lăsați să acționeze timp de aproximativ 5 minute, clătiți bine cu apă caldă. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână. Nu îngreunează firul de păr. Masca se alege în funcție de tipul firului de păr.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review