Seboradin Masca Anticaderea parului, 150ml

Seboradin Masca Anticaderea parului,  150ml - CADEREA-PARULUI - SEBORADIN
Seboradin
P479848054
Seboradin Mască AntiCăderea Părului, 150 ml RECOMANDĂRI: Cădere și rărire a părului. Îngrijirea părului și scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei și [...]

Descriere: Seboradin Masca Anticaderea parului, 150ml

Seboradin Mască AntiCăderea Părului, 150 ml

RECOMANDĂRI: Cădere și rărire a părului. Îngrijirea părului și scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei și bărbați.

EFECTE: Are efect de protecție și reparare asupra părului și scalpului. Părul este mai puternic, mai bogat și mai sănătos. De asemenea, este strălucitor și mai ușor de pieptănat.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

• Conține TRICHOGEN: un complex natural de 14 ingrediente active recomandat părului cu tendință de cădere - are proprietăți anti-îmbătrânire, protectoare și reparatoare.

• Sulful stimulează creșterea rădăcinii părului.

• Ginsengul îmbunătățește microcirculația, hrănește și oxigenează părul, în timp ce brusturele are efecte de curățare, antibacteriene și anti-mătreață.

• Complexul de vitamine nanotehnologic (provitamina B5, vitaminele E, F, PP, H - biotină, Zn, proteine și aminoacizi) hidratează și hrănește părul și scalpul.

• Uleiul de jojoba conferă strălucire și previne deshidratarea.

• Hamamelisul îmbunătățește aportul de sânge la nivelul scalpului.

INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Articum Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, Dimethicone Copolyol, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCI, Citruline, Glucosamine HCI, Biotin, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Lecithin, Sorbitol, Xanthan Gum, Hammamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Diatomaceous Earth, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Parfum, Linalol, Hexyl Cinnamal Alphamethylionone, Simondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-Diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid.

UTILIZARE: Aplicați o cantitate mică de produs pe părul spălat anterior cu șampon SEBORADIN AntiCăderea Părului, întindeți și masați bine în scalp și păr. Lăsați să acționeze timp de aproximativ 5 minute, apoi clătiți abundent cu apă caldă. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână. Nu îngreunează firul de păr. Se recomandă utilizarea măștii împreună cu alte produse SEBORADIN care se aplică direct pe piele, cum ar fi loțiunile / fiolele: FORTE sau OILY.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review