Seboradin Lotiune Revitalizanta, 200ml

Seboradin Lotiune Revitalizanta, 200ml -  - SEBORADIN
Seboradin
P479848043
Seboradin Loțiune Fair Hair pentru păr deschis la culoare, 200 ml RECOMANDĂRI: Păr normal, deschis la culoare, vopsit în blond, cărunt, cu tendință de că [...]

Descriere: Seboradin Lotiune Revitalizanta, 200ml

Seboradin Loțiune Fair Hair pentru păr deschis la culoare, 200 ml

RECOMANDĂRI: Păr normal, deschis la culoare, vopsit în blond, cărunt, cu tendință de cădere. Pentru femei și bărbați.

Kerosenul cosmetic hrănește părul și îi întărește structura. Mușețelul intensifică culoarea deschisă a părului, ameliorează iritațiile și regenerează părul. Uleiurile esențiale hrănesc scalpul și părul. Produsul protejează împotriva deteriorărilor cauzate de coafarea părului. Părul devine plin, mai elastic și se rupe mai puțin.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., Limonene, C11-C12 Isoparaffin, Pinus Sylvestris Oil, Propylene Glycol, Guaiazulene, Lactic Acid, CI 61565.

UTILIZARE: Agitați bine produsul înainte de utilizare, pentru a obține o consistență omogenă. Aplicați pe scalp și pe păr, masați ușor și coafați părul. Nu clătiți. Pentru utilizare zilnică, indiferent de frecvența spălării părului. Nu îngreunează firul de păr. Loțiunea se alege în funcție de tipul scalpului.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review