Seboradin Lotiune par obosit si lipsit de vitalitate cu Kerosen cosmetic, 200ml

Seboradin Lotiune par obosit si lipsit de vitalitate cu Kerosen cosmetic, 200ml -  - SEBORADIN
Seboradin
P479848042
Seboradin Loțiune Păr Obosit și Lipsit de Vitalitate cu Kerosen Cosmetic, 200 ml RECOMANDĂRI: Păr mat, lipsit de vitalitate, fără strălucire, slăbit de [...]

Descriere: Seboradin Lotiune par obosit si lipsit de vitalitate cu Kerosen cosmetic, 200ml

Seboradin Loțiune Păr Obosit și Lipsit de Vitalitate cu Kerosen Cosmetic, 200 ml

RECOMANDĂRI: Păr mat, lipsit de vitalitate, fără strălucire, slăbit de efectele nocive ale poluării mediului și radiațiilor UV. Pentru femei și bărbați. Părul își recapătă strălucirea, vitalitatea, este regenerat, hrănit, hidratat, strălucitor și moale.

Echivalent modern al rețetei tradiționale: kerosen + gălbenuș + ulei de ricin + lămâie.

Conține kerosen cosmetic inodor și uleiuri esențiale, care hidratează intens, hrănesc și întăresc părul. Beta-carotenul protejează părul de radiațiile UV dăunătoare și de impactul negativ al radicalilor liberi. Uleiul de pin are proprietăți atât antiseptice, cât și antifungice. Părul recâștigă strălucire și vitalitate. Este regenerat, hrănit, hidratat, strălucitor și moale.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., C11-C12 Isoparaffin, Propylene Glycol, Limonene, Parfum, Pinus Sylvestris Oil, Beta Carotene, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool, Citral, Lactic Acid

UTILIZARE: Agitați bine produsul înainte de utilizare pentru a obține o consistență omogenă. Aplică-l pe scalp și pe păr, masați ușor și coafați părul. Nu clătiți. Pentru utilizare zilnică, indiferent de frecvența spălării părului. Nu îngreunează firul de păr. Loțiunea se selectează în funcție de tipul scalpului.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review