Seboradin Lotiune Anticaderea Parului, 200ml

Seboradin Lotiune Anticaderea Parului, 200ml -  - SEBORADIN
Seboradin
P479848058

Seboradin Loțiune AntiCăderea Părului, 200 ml RECOMANDĂRI: Cădere și rărire a părului. Îngrijirea părului și scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei ș

[...]

Descriere: Seboradin Lotiune Anticaderea Parului, 200ml

Seboradin Loțiune AntiCăderea Părului, 200 ml

RECOMANDĂRI: Cădere și rărire a părului. Îngrijirea părului și scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei și bărbați.

EFECTE: Are efect de protecție și reparare asupra părului și scalpului. Părul este mai puternic, mai bogat și mai sănătos.

• Lucerna, ca sursă bogată de fitoestrogeni, reduce pierderea excesivă a părului, stimulează regenerarea și facilitează reconstrucția creatinei.

• Extractul de măslin are un efect anti-îmbătrânire asupra foliculilor de păr, prelungindu-le capacitatea de a produce fire noi.

• Complexul de vitamina H ajută la o ancorare mai bună a părului în rădăcină și accelerează procesul de creștere.

• Extractul de citrice stimulează creșterea părului.

• Hameiul întărește și condiționează părul.

Căderea părului este semnificativ redusă, părul devine mai puternic și mai gros.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Maltooligosyl Glucoside Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Propylene Glycol, Humulus Lupulus Extract, Medicago Sativa Leaf Extract, Butylene Glycol, PPG-26-buteth-26, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinyl Tripeptide-1, DMDM-Hydantoin, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol, Citral.

UTILIZARE: Aplicați loțiunea pe scalp și pe păr, masați și coafați apoi părul. Nu clătiți. Pentru utilizare zilnică, indiferent de frecvența spălării părului. Nu încarcă părul. Recomandat pentru îngrijire zilnică, pentru a preveni căderea și subțierea părului. În caz de cădere intensivă a părului, se recomandă alternarea cu fiolele Seboradin Forte, timp de cel puțin 3 luni. Pentru a menține efectul, reveniți apoi la utilizarea regulată a loțiunii.



Data ultimei actualizari: 2023-09-14 11:14:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review