Seboradin Forte Tratament impotriva caderi parului, 14 fiolex 5.5ml

P479848029
Seboradin Forte Tratament impotriva caderi parului, 14 fiolex 5.5ml - CADEREA-PARULUI - SEBORADIN
Seboradin
Seboradin Forte Tratament Căderea Părului și Subțiere, 14 fiole x 5,5ml RECOMANDĂRI: Cădere cronică a părului. Rărirea părului, retragerea liniei pă [...]

Seboradin Forte Tratament impotriva caderi parului, 14 fiolex 5.5ml

Seboradin Forte Tratament Căderea Părului și Subțiere, 14 fiole x 5,5ml

RECOMANDĂRI: Cădere cronică a părului. Rărirea părului, retragerea liniei părului. Îngrijirea părului și scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei și bărbați.

• Vitamina B previne căderea și subțierea părului.

• Extractele de ardei și citrice îmbunătățesc microcirculația scalpului, întărind rădăcinile părului și stimulând regenerarea acestuia.

• Extractul de hamei inhibă enzima 5-alfa reductază, care este responsabilă de alopecia androgenă masculină.

• Extractul de ginseng stimulează părul să crească, hrănește rădăcinile și oxigenează scalpul și părul.

• Vitamina H ajută la ancorarea firului de păr în rădăcină.

• Extractul de măslin are un efect anti-îmbătrânire asupra foliculilor de păr, prelungindu-le capacitatea de a produce fire noi.

Părul devine mai puternic, mai gros și mai sănătos.

Întreruperea tratamentului cu fiole și lipsa menținerii efectelor prin utilizarea loțiunii pot duce la recurența pierderii părului și la problema subțierii.

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Humulus Lupulus Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Panax Ginseng Root Extract, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Butylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinyl Tripeptide-1, Niacinamide, Pyridoxine HCl, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol, Citral, Citric Acid.

UTILIZARE: Aplicați conținutul unei fiole pe scalp, masați timp de aproximativ 2 minute. Nu clătiți! Masajul scalpului va îmbunătăți circulația și va face ca substanțele active să hidrateze și să întărească foliculul de păr și bulbii. Se recomandă aplicarea zilnică, dimineața sau seara (indiferent de cât de des se spală părul), pe părul uscat sau pe părul care a fost spălat și uscat cu un prosop. Nu încarcă părul și nu îl face lipicios.

Pentru cele mai bune rezultate, aplicați 1 fiolă pe zi pentru perioada minimă de 3 luni. Apoi, utilizați Loțiunea Seboradin Anti-Căderea Părului pentru a preveni căderea și subțierea părului. Dacă tratamentul cu fiole este oprit și rezultatele sale nu sunt consolidate cu ajutorul loțiunii, căderea părului se poate intensifica din nou.

Mirosul intens al produsului este rezultatul cantității mari de componente naturale active. Produsul nu provoacă alergii. Spălați-vă pe mâini după aplicarea produsului. Fiți atent în cazul inflamației scalpului (de exemplu, zgârieturi ale pielii)!




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review