Seboradin FitoCell ser pentru par cu tendinta cadere, 15tub

Seboradin FitoCell ser pentru par cu tendinta cadere, 15tub -  - SEBORADIN
Seboradin
P479848030
Seboradin Fitocell Ser, 15 tuburi x 6 ml RECOMANDĂRI: Păr slab, cu tendință de cădere și rărit, păr ce necesită întărire și hrănire. [...]

Descriere: Seboradin FitoCell ser pentru par cu tendinta cadere, 15tub

Seboradin Fitocell Ser, 15 tuburi x 6 ml

RECOMANDĂRI: Păr slab, cu tendință de cădere și rărit, păr ce necesită întărire și hrănire. Tratamentul cu celule stem vegetale stimulează creșterea din nou a părului. Pentru fiecare tip de păr.

EFECTE: Prin utilizarea tratamentului complet, părul devine mai sănătos, mai puternic, mai gros și rezistent la deteriorare. Căderea părului se diminuează vizibil.

Forța celulelor stem vegetale în lupta cu căderea prematură a părului.

Ce sunt și cum acționează celulele stem?

Celulele stem reprezintă unicul tip de celule în organism, care au capacitatea de a se reînnoi. În tratamentul Seboradin FitoCell au fost utilizate celule stem inovatoare, din plante, PhytoCellTecTM Malus Domestica, provenite din măr elvețian. Testele științifice au constatat că influențează în condiții de siguranță și pozitiv celulele stem umane, întârziind procesul de îmbătrânire. Folosirea celulelor stem din plante în tratamentul pentru păr face ca acesta să devină bogat, gros, puternic, rezistent la deteriorare, să crească mai repede și să fie mai elastic.

Tratamentul întârzie și nivelează îmbătrânirea părului prin protejarea longevității celulelor stem umane aflate în foliculul de păr.

• Datorită conținutului de celule stem vegetale numite PhytoCellTec™ Malus Domestica, serul stimulează creșterea părului, întârzie și elimină procesul de îmbătrânire a acestuia prin protejarea celulelor stem din foliculii de păr.

• Vitaminele B (B3, B6, biotină) împiedică pierderea excesivă a părului și stimulează creșterea de noi fire, facilitează buna funcționare a scalpului.

• Extractul de cicoare energizează pielea capului și părul și protejează împotriva impactului distructiv al radicalilor liberi. Este un inhibitor al enzimei 5-alfa reductază, o substanță care este responsabilă de alopecia androgenică.

• Datorită conținutului ridicat de zinc, calciu și magneziu, extractul de alge roșii întărește părul, previne ruperea și pierderea excesivă a acestuia. Acest complex protector și hidratant, precum și mierea, hidratează intens și regenerează scalpul și părul.

• D-Pantenol conferă elasticitate și volum părului. De asemenea, previne electrizarea părului.

Părul devine puternic, plin de strălucire și mai rezistent. Arată sănătos și este mai ușor de pieptănat. Căderea părului este redusă semnificativ.

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., Maltooligosyl Glucoside Hydrogenated Starch Hydrolysate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Glycerin, Lecithin, Propylene Glycol, Niacinamide, Pyridoxine HCl, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Rhizoma/Root, Rose Extract, Cichorium Intybus (Chicory) Leaf Extract, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Menthol, Biotin, D-Panthenol, Linoleic Acid, Xylitol, Caprylic Acid, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tropaeolum Majus Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Mel Extract, Cinchona Succirubra Bark Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, DMDM Hydantoin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha Isomethyl Ionone, Citric Acid.

UTILIZARE: Aplicați conținutul unui tub întreg pe scalp. Masați ușor, timp de 2-3 minute. Nu clătiți! Masajul scalpului va îmbunătăți circulația sângelui și va permite ingredientelor active să hrănească și să consolideze foliculii și rădăcinile firelor de păr. Se recomandă utilizarea produsului zilnic, seara. Datorită conținutului ridicat de ingrediente active naturale, părul poate părea încărcat și rigid. Cu toate acestea, nu afectează eficacitatea tratamentului. Se recomandă spălarea părului cu Seboradin FitoCell dimineața și coafarea acestuia ca de obicei.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, utilizați conținutul de 1 tub pe zi, timp de cel puțin 3 luni. Se recomandă utilizarea tratamentului complet, cu șampon și mască Seboradin FitoCell.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review