Seboradin Balsam Anticaderea Parului, 200ml

P479848053
Seboradin Balsam Anticaderea Parului, 200ml - CADEREA-PARULUI - SEBORADIN
Seboradin
Seboradin Șampon AntiCăderea Părului, 200 ml RECOMANDĂRI: Cădere și rărire a părului. Îngrijirea părului și scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei și [...]

Seboradin Balsam Anticaderea Parului, 200ml

Seboradin Șampon AntiCăderea Părului, 200 ml

RECOMANDĂRI: Cădere și rărire a părului. Îngrijirea părului și scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei și bărbați.

EFECTE: Are efect de protecție și reparare asupra părului și scalpului. Părul este mai puternic, mai bogat și mai sănătos.

• Extractul de măslin are acțiune anti-îmbătrânire asupra foliculilor de păr, prelungindu-le funcționarea.

• Complexul aminoacid al vitaminei H întărește ancorarea firelor de păr în rădăcină, accelerează creșterea părului.

• Extractul din citrice accelerează microcirculația scalpului, hrănind rădăcinile firelor de păr.

• Extractul natural din ginseng hrănește părul, oxigenează scalpul.

• Complexul de vitamine și aminoacizi hidratează și revitalizează părul.

INGREDIENTE: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Glycol Cetearate, Polyquaternium-7, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin, Parfum, Butylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinyl Tripeptide-1, Alcohol Denat., Panax Ginseng Root Extract, Lecithin, Sorbitol, Xanthan Gum, Hammamelis Virginiana Extract, Diatomaceous Earth, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Linalool, Citric Acid.

UTILIZARE: Aplicați șamponul pe părul umed, întindeți și masați pe scalp și păr. Se lasă 2-3 minute, se clătește și se repetă. Pentru utilizare zilnică. Se recomandă utilizarea șamponului cu produse SEBORADIN care se aplică direct pe piele - cum ar fi loțiunile și fiolele: FORTE sau OILY. Agitați produsul înainte de utilizare - datorită utilizării ingredientelor naturale, pot apărea reziduuri.




Data ultimei actualizari: 2024-01-18 10:34:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review