Sampon cu cofeina Alpecin Tuning, 200 ml, Dr. Wolff

P459790360
Sampon cu cofeina Alpecin Tuning, 200 ml, Dr. Wolff - CADEREA-PARULUI - ALPECIN
Alpecin
Proprietăți: Efectul de colorare păstrează culoarea naturală părului Pigmenții din Alpecin Tuning Shampoo au ca efect păstrarea culorii închise în cazul părului negru sau ș [...]

Sampon cu cofeina Alpecin Tuning, 200 ml, Dr. Wolff

Proprietăți:

Efectul de colorare păstrează culoarea naturală părului Pigmenții din Alpecin Tuning Shampoo au ca efect păstrarea culorii închise în cazul părului negru sau șaten.

Acest efect de colorare este discret și devine mai intens numai prin utilizare periodică.

Culoarea scade treptat în intensitate atunci când se utilizează un șampon obișnuit.

Energie pentru prevenția căderii părului din motive ereditare În plus, Alpecin Tuning Shampoo previne căderea părului din motive ereditare datorită complexului pe bază de cafeină din formula sa.

Spălarea zilnică a părului cu Alpecin Tuning asigură rădăcinilor firelor de păr nivelul energetic optim cu efect de activare.

Cofeina din Alpecin este detectabilă în rădăcinile firelor de păr la un timp de contact al șamponului pe scalp de numai 120 de secunde. (2 min.)

Ingrediente:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-3 Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caffeine, Panthenol, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Phosphoric Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, HC Blue No. 2, Menthol, Polyquaternium-7, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Niacinamide, Zinc PCA, Limonene, Sodium Benzoate, Methylparaben, Propylparaben, CI 47005.

Mod de utilizare:

Lăsați să acționeze pe scalp 2–5 minute – de la aplicare până la clătire.

Aplicați numai pe părul cărunt, cu nuanțe de la șaten la negru.

A nu se utiliza pe părul blond sau blond deschis.

Prezentare: 200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 12:01:06
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review