Revalid Men Sampon Anti-Cadere, 200ml

  • -15%
Revalid Men Sampon Anti-Cadere, 200ml - CADEREA-PARULUI - REVALID
Revalid
Gama Sampon
P548487581

Revalid Men sampon contine Redensyl®, un ingredient inovator, cu actiune dovedita in revigorarea celulelor din folicul de par responsabile de cresterea parului.

[...]

Descriere: Revalid Men Sampon Anti-Cadere, 200ml

Revalid Men sampon contine Redensyl®, un ingredient inovator, cu actiune dovedita in revigorarea celulelor din folicul de par responsabile de cresterea parului. Ingredientul activ este compus din doua molecule patentate - DHQG, obtinuta din arborele Zada, si EGCG2, ce provine din frunzele de ceai verde - combinate cu zinc si aminoacidul glicina. Extractul de Artemisia elvetiana si pantenolul asigura o curatare delicata, hidratand si fortificand parul. Revalid Sampon Stimulator ofera o ingrijire optima si pregateste parul pentru tratamentul impotriva caderii parului cu Revalid Ser.

MOD DE UTILIZARE:
Aplica o cantitate mica de Revalid Sampon Stimulator in palma. Amesteca samponul cu putina apa pana obtii o spuma usoara. Aplica usor pe parul ud si maseaza-l pe scalp, cu varful degetelor. Lasa samponul sa actioneze pentru aproximativ 60 de secunde. Clateste din abundenta. Repeta pasul daca este necesar. Compleaza tratamentul impotriva caderii parului cu Revalid Ser.

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review