Revalid Masca Reparatoare, 150ml

Revalid Masca Reparatoare, 150ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/CADEREA-PARULUI - REVALID
Revalid
P438800295

Masca reparatoare este un tratament intensiv al părului. Formula reparatoare este îmbogățită cu ingrediente nutritive precum pantenol (vitamina B5), alantoină, proteine din grâu și extras de ovă

Se incarca ofertele...

Descriere Revalid Masca Reparatoare, 150ml

Masca reparatoare este un tratament intensiv al părului. Formula reparatoare este îmbogățită cu ingrediente nutritive precum pantenol (vitamina B5), alantoină, proteine din grâu și extras de ovăz, care pătrund profund în interiorul firului de păr.

Mască reparatoare întărește firul de păr, reduce riscul de rupere și lăsă părul mătăsos, suplu și strălucitor. Folosirea regulată ajută la refacerea vârfurilor despicate, reducând electrizarea.

Mod de utilizare:

Produsul se aplică pe întreaga suprafață a părului după spălarea acestuia cu șampon. Se lăsă să acționeze timp de 5-10 minute, apoi se clătește cu apă din abundență. Pentru a amplifica efectele tratamentului, masca reparatoare se va utiliza de două ori pe săptămână sau de câte ori este nevoie.

Prezentare:

150 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.