Klorane Serum Chinina si Floare de colt, 100ml

  • -10%
Klorane Serum Chinina si Floare de colt, 100ml -  - KLORANE
Klorane
P479852689

Sursă de stres și anxietate, căderea părului poate fi tratată prin îngrijiri specifice. Complexul natural (chinină + Floare de Colt BIO) din serul anti-cădere a părului Klorane conferă rezistență părului devitalizat de stres, oboseală, hormoni etc.

[...]

Descriere: Klorane Serum Chinina si Floare de colt, 100ml

Sursă de stres și anxietate, căderea părului poate fi tratată prin îngrijiri specifice. Complexul natural (chinină + Floare de Colt BIO) din serul anti-cădere a părului Klorane conferă rezistență părului devitalizat de stres, oboseală, hormoni etc. Folosit ca ingrijire pe 3 luni, întărește părul, încetinește căderea părului și stimulează creșterea. Eficacitatea sa anti-cădere a părului este dovedită după 1 lună*, iar părul este mai puternic după prima aplicare**. Un adevărat impuls, creșterea este stimulată* pentru un păr întărit** și mai dens, de la rădăcină până la vârfuri. Formula vegana, 0%uleiuri minerale, surfactanti pe baza de sulfati *+3.114 fire de păr existente în faza de creștere. **Rezultatele fototrichogramei medii pe 45 de subiecți cu căderea reactivă a părului, 3 aplicații pe săptămână timp de 1 lună.

Beneficii:
Încetinește căderea părului: formula sa inovatoare încetinește căderea părului datorită puterii chininei. - Întărește: activează microcirculația cutanată a scalpului pentru a oferi substanță și suplețe fibrei capilare, întărind-o în același timp. - Stimulează: complexul său organic de chinină și Floare de Colt BIO stimulează creșterea unui păr mai puternic prin stimularea metabolismului celular.

Ingrediente:
WATER (AQUA)*. ALCOHOL*. GLYCERIN*. CINCHONA SUCCIRUBRA BARK EXTRACT*. LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT*. MANGANESE PCA*. CAFFEINE. BIOTIN. NIACINAMIDE. PANTOLACTONE. MENTHOL. CITRIC ACID*. DIETHYL PHTHALATE. FRAGRANCE (PARFUM). LIMONENE. PANTHENOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. POTASSIUM SORBATE. PPG-26-BUTETH-26. PYRIDOXINE HCL. SODIUM BENZOATE.

Mod de utilizare:
1. APLICĂ Pe părul uscat sau umed, se pulverizează de 10 ori pe scalp.
2. MASEAZA Masați scalpul cu vârful degetelor.
3. RECOMANDARE  Recomandat de 3 ori pe săptămână, timp de 3 luni. 1 flacon = 3 luni de utilizare.

Prezentare:
100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review